رسپی : نوشیدنی شکلات و زعفران

2 سال پیش
نوشیدنی شکلات و زعفران

مواد لازم : 

چای سیاه و  زعفران کیسه ای نیوشا: 1 عدد
هات چاکلت کلاسیک نیوشا: 1 عدد
بستنی: 15 گرم
خامه: 15 گرم
عسل: به مقدار لازم
آب انبه: 15 سی سی
مغز تخمه آفتابگردان، کنجد و پودر گل سرخ: به میزان لازم

طرز تهیه: 

چای زعفران را در آب جوش قرار داده تا به مدت 10 دقیقه دم بکشد .
بعد از دم کشیدن چای، هات چاکلت را به آن اضافه کرده، هم بزنید و اجازه دهید تا خنک شود.
بستنی و خامه و عسل را داخل میکسر ریخته ، سپس چای را اضافه کنید و با هم مخلوط کنید و داخل لیوان بریزید .
در انتها مقداری آب انبه اضافه کنید و با مغز تخمه آفتابگردان، کنجد و پودر گل سرخ تزیین کنید.

0

دیدگاه شما

چهار × 1 =

بدون دیدگاه

تماس با ما