چای چیست ؟

2 سال پیش
چای چیست

چای چیست ؟

این یک سوال خوب است!
چای دومین نوشیدنی مصرف شده در جهان است که تنها از آب خارج شده است. واقعیت اغلب تعجب آور است که تمامی انواع (چای سیاه،چای سبز، ائونگ، سفید و پوره) از یک گیاه می آیند.

نام علمی این گیاه چند منظوره Camellia sinensis است (این در واقع مربوط به گل های Camellia دوست داشتنی دیده شده در باغ های گیاهی و مناظر است).
Camellia sinensis یک گیاه غربی گرمسیری و همیشه سبز بومی آسیا است، اما اکنون در سراسر جهان رشد می کند.
گیاه چای بهتر در خاک شل، خاک عمیق، در ارتفاع زیاد و در آب و هوای غربی گرمسیری رشد می کند.
بنابراین، به طور خلاصه، “چای” چیزی است که از گیاه Camellia sinensis حاصل می شود.
هر چیز دیگری، در حالی که گاهی اوقات به نام “چای” نامیده می شود، دقیق تر به عنوان یک چای گیاهی و یا tisane نامیده می شود.
Tisanes شامل بابونه، Rooibos و چای میوه ای.

چگونه رشد می کند؟

گیاه چای، که به طور طبیعی در آسیا رشد می کند، در محیط های مختلف از باغ های کوچک خانواده به حومه های غول آسا که هزاران هکتار را پوشش می دهد، کشت می شود.
بهترین چای معمولا در ارتفاعات بالاتر و اغلب در دامنه های شیب دار رشد می کند.
زمین به این چای های حق بیمه نیاز دارد که به صورت دستی جمع شوند و حدود 2،000 برگ کوچک برای ساخت یک کیلو از چای به پایان برسد.
اگر این به نظر می رسد دیوانه، در نظر داشته باشید این روش ها را برای چندین هزار سال بوده است.
بسیاری از چای هایی که برای تولید صنعتی در مقیاس وسیع تولید می شوند در مناطق مسطح و پایین زمین رشد می کنند تا امکان برداشت محصول را فراهم کنند.
با این حال، لازم به ذکر است که برخی از بهترین چاشنی های دستی در جهان از زمین های مسطح و ارتفاع پایین تر می آیند.
بنابراین، چای رشد می کند، تنها یکی از عوامل بسیاری است که باید مورد توجه قرار گیرد.

چای هایی که به صورت سنتی پردازش می شوند، چای های ارتدکس هستند.
چای های ارتدکس به طور کلی حاوی تنها دو برگ توخالی و یک جوانه برگ باز نشده هستند که به واسطه دست به دقت خراب می شوند و سپس با استفاده از پنج مرحله پایه پردازش می شوند و هزاران تن از انواع چای که ما امروز می شناسیم و دوست داریم (توجه کنید: گل های کوچک، “جوانه ها” چای اشاره به برگ های جوان، برگ گشاد نشده، گل نیست).

اکثر تولیدات چای Orthodox این روزها شامل ترکیب منحصر به فرد از روش های قدیمی مانند بامبو سینی، اجازه می دهد برگ های خیس، و ماشین آلات نوآورانه نوآورانه، مانند غلتک های برگ با دقت کالیبراسیون برای تقلید از حرکت در ابتدا انجام شده توسط دست.

یک شکل هنری واقعی، چای توسط صنایع دستی با اغلب نسل های آموزشی از لحظه ای که از بین بردن چای به پایان رسیده است، برخورد می شود. برای برخی از چای ها، یک دسته می تواند چندین روز کار را انجام دهد.

راه دیگری برای ساخت چای روش Unorthodox است، که شایع ترین نوع CTC crush-tear-curl است.
این سبک سریعتر تولید به طور خاص برای چای سیاه ساخته شد. این چایها ممکن است با دست یا با ماشین بریده شوند.
برای تولید تجاری، ماشین آلات بزرگ برای برداشتن برگ های جدید از بوته استفاده می شود. تولید CTC از یک پاره کننده برگ استفاده می کند که برگ را خرد می کند (خرد کردن، پاره شدن و چرخاندن آنها، به همین ترتیب نام) را به قطعات خوب. سپس آنها را به توپ های کوچک رانده می شود.

در نتیجه، به نظر می رسد بسیار کمی مانند غلات غلات انگور، در واقع. این چای ها بسیار سریع می شوند و فنجان چای قوی و چای را تولید می کنند. Crush-tear-curl معمولا به طور عمده در صنعت کیسه چای و همچنین در هند برای ایجاد مخلوط Masala Chai (به علت قدرت و رنگ آنها) استفاده می شود.

چای چیه؟

سه عنصر اصلی چای دم (که همچنین “مشروب” نامیده می شود) عبارتند از:
1. روغن های ضروری – اینها عطر و طعم خوشمزه چای را ارائه می دهند.
2. Polyphenols – این ها “شادابی” یا رضایتمندی در دهان را فراهم می کنند و اجزای زیادی هستند که بیشترین مزایای سلامتی چای را نیز دارند.
3. کافئین – به طور طبیعی در قهوه، شکلات، چای و Yerba Mate یافت می شود، کافئین باعث افزایش انرژی طبیعی چای می شود.

چگونگی پردازش برگ ها طبقه بندی نهایی خود را به عنوان سیاه و سفید، سبز و غیره تعیین خواهد کرد. ما در مورد این سبک های چای در درس بعدی بحث خواهیم کرد.

اگرچه چای یکی از لذت بخش ترین نوشیدنی ها در سراسر جهان است، اما فرهنگ آن می تواند بسیار “محلی” باشد. به عنوان مثال، اکثر افراد چای در Darjeeling، هند هرگز (یا حتی شنیده) یک Pouchong تایوانی را نداشتند.

در چین، اکثر مردم چای سیاه را نوشیدن نمی کنند. مراسم چای ژاپنی چندین ساله از چای نعناع نعنا تطبیق استفاده می کند که اغلب مردم در چای سبز چای سبز سریلانکا هرگز نوشیدند. چای یک چیز واقعا خاص و متحد است، به خصوص وقتی تصور می کنید که چندین فرهنگ چای نوشیدنی به تنهایی خود را توسعه داده اند.

چای فرهنگی که اخیرا یافت شده است، منحصر به فرد است زیرا ما در واقع از هر نوع چای (سفید، سبز، اولونگ، سیاه و pu’erh) لذت می بریم. هیچ کشور دیگری نمی تواند این تمایز را ادعا کند. مقدار دانش به اشتراک گذاشته شده و چای لذت بخش است فوق العاده است. TeaClass به دنبال کمک به این روند با ارائه دانش دقیق و روشنی چای است.

0

دیدگاه شما

16 + 7 =

بدون دیدگاه

تماس با ما