رسپی : پایسترا

2 سال پیش
آموزش رسپی پایسترا

آموزش رسپی پایسترا

مواد لازم:

چای سیاه و کرن بری کیسه ای نیوشا: 1 عدد
چای سیاه و پرتقال کیسه ای نیوشا: 1 عدد
آناناس: 35 گرم
توت فرنگی: 25 گرم
عسل: برای طعمدار کردن
بستنی : 2 قاشق غذا خوری

طرز تهیه:

چای پرتقال و کرن بری را داخل آب جوش قرار داده تا به مدت 10 دقیقه دم بکشد و اجازه دهید تا کاملا خنک شود.
آناناس و توت فرنگی و چای آماده را داخل مخلوط کن ریخته و به همراه کمی عسل مخلوط کنید.
داخل یک لیوان بستنی را ریخته و بعد مخلوط آماده شده را به آن اضافه کنید.

newshadrinks

0

دیدگاه شما

نوزده − چهارده =

بدون دیدگاه

تماس با ما