رسپی : ماسپیتو

2 سال پیش
رسپی ماسپیتو

رسپی ماسپیتو

مواد لازم:

چای ماسالا نیوشا: 1 قاشق غذاخوری
چای سیاه و پرتقال کیسه ای نیوشا: 1 عدد
بستنی وانیلی: 20 گرم
شیر سویا:نصف فنجان
آب هلو: نصف فنجان
پودر گل سرخ: برای تزئین

طرز تهیه:

چای ماسالا و چای پرتقال را در آب جوش قرار داده تا به مدت ده دقیقه دم بکشد.
بعد از خنک شدن داخل لیوان دلخواه ریخته ، سپس بستنی ، شیر سویا و آب هلو را اضافه کرده و با کمی پودر گل سرخ تزئین کنید.

نیوشادرینک

0

دیدگاه شما

چهارده + 7 =

بدون دیدگاه

تماس با ما