چگونه کافئین چای را حذف کنیم ؟

2 سال پیش
چگونه کافئین چای را حذف کنیم

چگونه کافئین چای را حذف کنیم ؟

برگ چای به طور طبیعی کافئین شده است، اما یک روش ساده برای استفاده از چای بدون چربی در خانه وجود دارد.
این مقدار زیادی از کافئین را حذف می کند در حالی که هنوز هم شما را مجذوب چای مورد علاقه خود می کند.
توجه داشته باشید که این روش “چسباندن” واقعا کافئین را در چای رقیق می کند، هر چند. این کافئین را از چای به طور کامل حذف نخواهد کرد.

یک قوری تهیه کنید

قوری

دریافت یک مخزن دم برای این منظور می توانید از یک قوری استفاده کنید. برگ چای را در ظرف قرار دهید.
چای را با مقدار کمی آب بپوشانید. چای با آب زیاد را پوشش ندهید به اندازه کافی برای پوشش برگ ها استفاده کنید.
بعضی ها فکر می کنند این روش اسطوره ای است. دیگران اصرار دارند که کار می کند.
آن را برای خودتان امتحان کنید این ایده ممکن است به مطالعه تحقیقاتی در آلاباما اشاره کند که اشاره کرد که چینی ها از اولین اولین تزریق چای خود، مایع را از بین می برند.

مطالعات دیگر نشان داده است که فرایند حذف برخی از کافئین، اما نه به اندازه برخی از ادعا شده است.
کافئین می تواند تاثیر منفی روی برخی افراد داشته باشد، از جمله افزایش فشار خون، مشکل خواب و حرکت سریع چشم، بنابراین کاهش مصرف کافئین شما می تواند یک ایده خوب باشد.

آب را حرارت دهید تا چای دم کند.

چای-را-دم-کنید

چای را در آب گرم به مدت 30 ثانیه تا یک دقیقه بشویید. آب گرم باید برخی از کافئین را از برگ چای حذف کند.
یک روش جوش دو برابر آب به همان اندازه که شما نیاز دارید. بعد از آن نیمی از آب را برای نوشیدن چای استفاده می کنید و نیمی از آن بعدا نوشیدنی می شود.
شما می خواهید مطمئن شوید که آب جوش گرم است تا اطمینان حاصل شود که کافئین بیشتری از برگ چای دریافت می کنید.
فکر می کنید این مرحله به عنوان دادن به چای حمام جوش.
یا شما فقط می توانید به اندازه کافی آب روی چای قرار دهید تا آن را پوشش دهد. در حال حاضر، شما آماده استفاده از چای هستید.

تغییر درجه حرارت بسته به نوع چای.

تغییر درجه

از آنجا که انواع مختلف چای دارای سطوح مختلف کافئین هستند، توصیه ها متفاوت هستند.
چای سفید باید به مدت 1 تا 3 دقیقه در دمای 175 تا 185 درجه فارنهایت (79 تا 85 درجه سلسیوس) قرار گیرد.
چای سبز به مدت 2 تا 3 دقیقه در دمای 180 درجه تا 185 درجه فارنهایت (82 تا 82 درجه سلسیوس) قرار می گیرد.
چای سیاه باید به مدت 3 تا 5 دقیقه در دمای 206 درجه فارنهایت (97 درجه سانتیگراد) قرار گیرد.
چای دارجیلینگ به مدت 3 دقیقه در دمای 185 درجه فارنهایت (85 درجه سانتیگراد) قرار می گیرد.
چای Oolong را باید در مدت 5 تا 5 دقیقه در درجه حرارت 185 تا 206 درجه فارنهایت (85 تا 97 درجه سلسیوس) قرار دهید.

آب را از چای رد کنید.

غلظ کردن چای

آب تازه را به برگ های چای اضافه کنید. شما هم اکنون آماده نوشتن چای برای نوشیدن هستید.
با استفاده از یک غربال برای گرفتن هر برگ چای که با آب می آیند، آنها را به فنجان یا قوری برگردانید.
اگر چه این روش تمام کافئین را از چای مصرف نمی کند، اما مقدار کافئین در چای را کاهش می دهد. این می تواند 20 درصد از کافئین را حذف کند.
در حال حاضر جوش بیشتری بخورید. آن را در همان برگ چای قرار دهید. دوباره دم کردن شما هم اکنون آماده چای هستید.
اگر دو بار آب مورد نياز خود را جوشانده ايد، مي توانيد از آب اضافی که براي جوشاندن چاي با برگ هايي که قبلا استفاده کرده ايد پخته شده استفاده کنيد.

 

منبع : wikihow.com 

0

دیدگاه شما

20 − 12 =

بدون دیدگاه

تماس با ما