چگونه کالری های روزانه خود را اندازه گیری کنیم ؟

4 ماه پیش
چگونه کالری های روزانه خود را اندازه گیری کنیم

چگونه کالری های روزانه خود را اندازه گیری کنیم

تمام کالری ها یکسان به وجود نیامده اند. خوراکی هایی که در حکم خوراکیهای فاقد کالری (فاقد كالری با ارزش طبقه بندی شده اند در واقع به جز کالری ارزش غذایی دیگری ندارند.

خوراکیهای پرشکر، مانند آبنبات، مثال بارز این مطلب هستند. هنگامی که میزان کالری را محدود می کنید، می توانید جایی برای این خوراکیها باز کنید، ولی رژیم خود را بر مبنای آن استوار نکنید.

در این صورت، مواد معدنی، فیبر و ویتامین های ارزشمند را از دست می دهید.
برخلاف خوراکیهای فاقد کالری (فاقد ارزش غذایی) خوراکی هایی با مواد مغذی متراکم وجود دارند.

کالری در ازای کالری، این خوراکیها با تأمین مقدار چشمگیری ویتامین، مواد معدنی یا فیبر در مقایسه با تعداد کالری هایی که تأمین می کنند بسته ی غذایی ارزشمندی هستند. به عبارت دیگر، با یک پرش در میزان کالری، تحول و بهبودی در تغذیه ی شما حاصل می شود.

پرتقال مثالی از یک خوراکی با مواد مغذی متراکم است. در ازای ۶۰ کالری، تقریبا ۳ گرم فیبر، ۱۰۰ درصد از نیاز روزانهی خود به ویتامین ث، و مقدار فراوانی فولیک اسید به علاوهی طیفی از ریزمغذیها و فیتوشیمیایی ها، از جمله آنتی اکسیدان ها را دریافت می کنید.

ردیابی مقدار کالری ای که می خورید

متاسفانه، روشی جادویی برای تشخیص مقدار کالری ای که می خورید در دسترس نیست فقط باید آن را ردیابی کنید.

یک دفترچه ی کوچک بخرید و هرچیزی را که در طول دو روز و یک روز تعطیل در هفته می خورید یادداشت کنید از جمله مشت مشت اسمارتیزی که می خورید، سسی که روی سالاد میریزید، ولایه ی کره ای که روی سیب زمینی میمالید. نوشیدنی ها را نیز فراموش نکنید.

مردم در تعطیلات آخر هفته نسبت به روزهای هفته مایل به خوردن خوراکیهای متفاوتی هستند، بنابراین یادداشت خوراکی های خورده شده در پنجشنبه یا جمعه در این ردیابی بسیار مهم است.

همچنین، در محاسبه ی مقدار هر خوراکی ای که می خورید بسیار دقت کنید. بررسیها نشان میدهد که اکثر مردم اندازه ی پرسهای غذایی خود را بسیار کمتر از حد برآورد می کنند و متوجه نمی شوند چرا طبق برنامه ی رژیمی شان وزن کم نمی کنند؟

البته مشکل این است که اکثر مردم فقط بیش از حد می خورند. بهترین روش برای تعیین مقدار چیزی که می خورید اندازه گیری و وزن کردن آن است.

بشقاب خود را با مقدار غذای عادی ای که می خورید پر کنید و سپس با استفاده از فنجان، قاشق، یا ترازوی اندازه گیری میزان پرس غذایی خود را تعیین کنید.

اکثر مردم فقط آن چیزی را که در هر وعده غذا خورده اند بلافاصله یادداشت می کنند، برای اینکه آسان تر است؛ ولی مقدار چیزهای اضافی ای که می خورند مانند یک گیلاس شراب یا نوشابه، یا کرہی روی نان را فراموش می کنند.

در پایان هر روز بنشینید و کالری هایی را که برای هر خوراکی خورده اید با خواندن برچسب مواد غذایی یا کتابی در مورد محاسبه ی کالریها یادداشت کنید (معمولأ می توان پای صندوق فروشگاهها کتاب هایی جیبی در مورد محاسبه ی کالریها پیدا کرد نسخه های کامل تری در کتاب فروشی ها پیدا می شود، که فهرستی از صدها خوراکی دارند).

سپس فقط عدد کالری هر خوراکی را بر اساس مقداری که خورده اید حساب کنید و آن روز را جمع بزنید.

بعد از سه روز، مجموع کالری هایی را که خورده اید با یکدیگر جمع و بر ۳ تقسیم کنید. این کار عددی تقریبی از کالری هایی که بطور متوسط در هر روز می خورید (کمی کمتر یا بیشتر) به شما میدهد.

لطفا امتیاز دهید
0

دیدگاه شما

شانزده + 15 =

بدون دیدگاه

    تماس با ما